Om Mig

Mitt namn är Malin Lundin och jag är 29 år. Jag driver ett litet företag där jag främst tränar och rider in islandshästar, men jag erbjuder även ridlektion i grupp eller privat. Jag hyr in mig på Lingården som ligger i Kungslena, strax utanför Falköping i Skaraborg. För att hela tiden utvecklas i min ridning använder jag min fritid till att regelbundet träna, tävla och gå på kurs med min egen islandshäst.

När jag var 7 år började jag rida lektioner på grannens islandshästar. Det dröjde inte länge förrän jag fick min första häst. Därefter rullade det på i takt med att mitt intresse blev allt större och min vision blev tidigt att starta ett eget företag med islandshästar. Idag har jag över 10 råd erfarenhet av islandshästar och vill självklart utvecklas och lära mig ännu mer.

År 2009 – 2011 utbildade jag mig på Biologiska Yrkeshögskolan i Skara där jag gick Företagande med häst, inriktning Landsbygdsföretagare. Genom utbildningen fick jag möjlighet att göra praktik på olika hästföretag vilket var mycket lärorikt och gav mig mer erfarenhet. Genom utbildningen gick jag också fler intressanta kurser samt fick en kompetens för tappsko. Sommaren 2012 blev jag diplomerad ridledare för islandshäst via Svenska Islandshästförbundet. Hösten 2014 genomgick jag unghästprovet via Svenska islandshästförbundet med godkänd examination.

Malin Lundin, islandshästar