Referenser

Inridning, Islandshäst
Marianne Åstenius – Frodi

Jag kan varmt rekommendera Malin Lundin till att ta hand om din häst för in och tillridning! Har haft min häst Frodi från Kilängen hos Malin i två månader. Med Mycket gott resultat, med tanke på att Frodi var ”helt grön” när jag lämnade honom.Jag är jättenöjd! Trevlig tjej. Jätteviktigt när man lämnar sin häst, att det är en lugn o säker ryttare. www.kilangensgard.se

 

Inridning, Islandshäst
Marie-Louise – Rekkja

Vilken otrolig känsla du har för hästar. Var och tittade på när du red och hade Rekkja som handhäst, det regnade och var kallt med du var lika glad för det. Jag hämtade hem min häst från dig efter två månader. Först fick hon vila några dagar och sen fick jag äntligen sätta mig upp på Rekkja. Vilken häst, bara fyra år och tränad i två månader. Hon var känslig och lyhörd, sökte sig framåt och nedåt och gick i form och flyttade undan för skänkeln. Jag är så nöjd Malin. Jag kommer att rekommendera att lämna häst hos dig. Min kompis stod bredvid mig och hon var jätte imponerad över att Rekkja kunde så mycket. Jag hoppas på att du vill töltsätta henne till sommaren.

Inridning, Islandshäst
Therése Norenbom – Skelmir

När jag skickade min Skelmir till Malin hade vi redan varit ute och haft miljöträning och han hade haft på sig både sadel och träns. Longering och att sitta upp på honom hade jag också gjort.
Men sen visste jag inte riktigt hur jag skulle gå vidare och kände då att det var dags att en tränare fick ta över. Så efter bara en vecka hos Malin så red hon ut på honom ensam och efter två veckor red hon ut på Skelmir, ensam eller med sällskap i skritt, trav och galopp. Så efter ca 2.5 vecka kom jag och provred i skritt och trav och bestämde mig att ta hem honom när månaden var slut. Malin och jag tog en tur till innan jag tog hem honom och då fick jag även känna på hans galopp!
Jag kan verkligen rekommendera Malin, hon är lugn, stabil och arbetar på ett metodiskt sätt. Jag tycker att hon har kommit långt med Skelmir på bara en månad och dessutom var hon bra på att instruera mig när vi red ut tillsammans hur jag skulle rida honom på bästa sätt! Nu ska vi jobba vidare en månad hemma och sen vila några veckor innan han ska tillbaka på vidareutbildning hos Malin.


Annelie Lendrup – Skimmra

Skimmra var på inridning hos Malin för att lära sig grunderna. När hon var färdig och det var dags att hämta hem henne beskrev Malin hur jag skule jobba vidare. Jag kan nu rida min lilla häst och det känns jätte bra. Tack för ett bra jobb.


Inger Lindblom – Haleggur från Ljunghem

Sommaren 2012 hade jag Haleggur på inridning på Lingården där Malin och Emma gjorde ett jätte bra jobb med min häst. Haleggur fick bra grundträning, blev mer balanserad och kunde ridas i rena gångarter. I träningsavgiften ingick även träningsdagbok och en ridlektion för Emma där jag fick reda på hur han har tränats och hur jag skulle gå vidare med träningen.


Eva Svensson – Vindur

Jag hade min häst Vindur på grundinridning hos Malin. Vindur blev mer självständig och en trevlig ridhäst att jobba vidare med. Jag är nöjd och jag tycker att Malin gjorde ett mycket bra jobb.

Maerahuvud
Lena Herminge – Maera

Jag lämnade min häst på inridning hos Malin och Emma sommaren 2012. Maera blev väl omhändertagen på Lingården och blev till slut en mycket trevlig ridhäst. Jag kan rekommendera att lämna din häst här på träning.